Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Binnen 24 uur zal uw bestelling bij Post NL aangeboden worden, indien op voorraad.

Levering verloopt via de post- of pakketbezorging van Post NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wij zijn dan ook verantwoordelijk voor uw pakketje tot aan het aanbieden bij Post NL, dit geldt ook voor beschadiging en/ of zoek raken van pakketjes. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Indien u uw aankoop op wilt halen in ‘s-Gravenzande, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om hiervoor een afspraak te maken.  

De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: Vanaf € 2,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen en € 6,95 voor bestellingen die vallen onder pakketpost. Gratis voor bestellingen vanaf € 25,-