even voorstellenLieve dames, ik ben Malou, eigenaresse van Love My Jewels. Ik vind het zelf altijd leuk om te weten bij wie ik iets koop en wil me daarom graag aan jullie voorstellen.

Love My Jewels is in 2017 ontstaan uit een droom van 2 vriendinnen. Samen met een lieve vriendin fantaseerde ik al jaren over het hebben van een webshop waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. We gingen vol enthousiasme aan de slag, gingen op zoek naar de leukste sieraden en accessoires en maakten deze prachtige shop.

En wat kregen we het druk! Super leuk! Helaas bleek dat mijn vriendin het te druk kreeg voor het runnen van een webshop naast haar baan en besloot te stoppen. Wat nu?… Zou ik het durven in mijn eentje? Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en besloot het gewoon te proberen, want oh, wat hou ik van dit bedrijf!

Natuurlijk is het druk. Ik heb naast Love My Jewels een eigen nagelstudio en een man en 3 prachtige dochters. Mensen vragen me dan ook weleens: Hoe doe je het allemaal?  Wanneer worden al die sieraden gemaakt, ‘s nachts? Uhm ja, soms ook in de nachtelijke uurtjes, maar dat neem ik voor lief! De energie die ik krijg van het zoeken en maken van nieuwe sieraden en accessoires zou ik voor geen goud willen missen. 

Volg je Love My Jewels al op social media? Hier geef ik je regelmatig een kijkje in mijn priveleven en natuurlijk hou ik jullie hier ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen Love My Jewels!

Liefs,

Malou