Flora en co tas en portomonnee

Flora en Co tassen en portemonnee

Flora & Co is een merk, afkomstig uit de hoofdstad van Frankrijk, Parijs. Zij maken zeer mooie en kwalitatief goede tassen en portemonnees. De tassen en portemonnees worden gemaakt van PU leer en hebben daardoor echt een luxueuze uitstraling. De Flora en Co tassen en portemonnees zijn er in verschillende formaten, types en kleuren. Vaak zijn de portemonnees en tassen ook als set met elkaar te combineren. De prijs/kwaliteit verhouding van dit merk is zeer goed te noemen. De tassen kunnen vaak zowel als schoudertas en als handtas gedragen worden.

Flora en Co tassen

Flora & Co heeft tassen in verschillende kleuren, types en formaten. De tassen zijn kwalitatief van hoge kwaliteit en doen niet onder voor de tassen van dure designer merken. De tassen van dit merk zijn  gemaakt van PU leer en hebben daardoor een zeer luxueuze uitstraling. Met de apartere modellen, zoals de ronde en de koffertas steel je zeker de show. De tassen zijn extra leuk in combinatie met bijpassende portemonnees van dit merk. Op deze manier kan je een leuke set samenstellen.

Flora en Co portemonnee

Flora & Co heeft een prachtige collectie aan portemonnees. Deze worden gemaakt van PU leer en zijn er in vele kleuren en varianten. Altijd hebben deze portemonnees voldoende vakjes voor briefgeld, kleingeld en pasjes. Soms is er ook een ruimte voor uw mobiele telefoon. De tassen en portemonnees van Flora & Co kunnen geregeld ook leuk als set worden gebruikt. De kwaliteit van de portemonnees is zeer goed te noemen. Wij krijgen altijd zeer positieve reviews over de prijs kwaliteit verhouding van deze producten.