Wij zijn Claire en Malou, vriendinnen en eigenaresses van Love My Jewels. Om jullie wat beter kennis te laten maken met Love My Jewels, willen wij ons graag voorstellen.
Al een tijdje hadden we het regelmatig, onder het genot van een wijntje, over het hebben van een webshop. Hoe leuk zou het zijn om leuke, kwalitatieve en misschien wel handmade producten te verkopen en dan bergen bestellingen klaar te maken, zoals je weleens op social media voorbij ziet komen.

Ondanks onze drukke leventjes met beiden een drukke baan en kinderen, besloten we er in het voorjaar van 2017 toch voor te gaan. Zo is het merk en de webshop Love My Jewels ontstaan. We verkopen de leukste sieraden en accessoires voor vrouwen en kinderen!

We zijn heel blij dat we de knoop hebben doorgehakt en genieten er dagelijks met volle teugen van!! Ook al is het soms wel heel druk en is het combineren lastiger. Mensen vragen ons dan ook weleens: Wanneer doen jullie dat dan nog allemaal? Wanneer worden al die sieraden gemaakt, ‘s nachts?? Uhm ja, soms ook in de nachtelijke uurtjes, maar dat nemen we voor lief!

Daarnaast zijn wij zeer actief op social media, waar je regelmatig een kijkje krijgt in onze levens en natuurlijk houden we jullie hier ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen Love My Jewels!

Liefs,

Malou en Claire